Hundar

KORAD ROYAL COMMAND AYLA

e: ORSID KROSANDRA

            [LÄNK]

u: ANELLA ROSA WHITE

           [LÄNK]

Ayla eller ”Bulan” som hon kallas härhemma ( en förkortning av ”AylanBaylanBushund” =P ) är en mycket energisk och ständigt glad tjej. Hon är en fröjd i all slags träning och ger alltid allt hon har.

 

Totalt orädd och nyfiken på allt livet har att erbjuda blandat med en hel del egensinnighet och självständighet så ger hon mig ständiga utmaningar, en hel del gråa hår, många goda skratt och otroligt mycket kärlek. Hon är helt enkelt en fantastisk personlighet som lämnar få oberörda.

 

De discipliner vi har tränat ännu så länge är lydnad, räddning, mondioring och IPO-R. Tävlingsmässigt ligger vi än så länge i startgroparna och har uppflyttningspoäng i lydnadens Startklass.

 

Hemma är hon lugnet själv och ligger mest i sin ”lya” under min säng. Förutom när hon kommer på att det är dags att gosa.. Då hoppar hon helt sonika upp i knäet eller lägger sig på en som om hon vore en liten katt.

 

Ayla är uppflyttad till Lydnadsklass 1, Startat IPO-R spår och ytsök. Genomfört MH med känd mental status och 1:a på skott. Genomfört MT med 504 p ( länk till video från MT ligger under galleriet). Träningen inriktas på Mondioring och IPO-R:  spår och ytsök.

Zappajos.se

Zappajos Copyright @ All Rights Reserved